Archives: Events

Geen scouts

Het is paasvakantieeeeeee 😊. Wel geen vergadering, sad ☹

Geen scouts

Vandaag is het Paasvakantie en is het dus geen Gidsen. We zien jullie graag terug na de vakantie!

Geen scouts

.Helaas vandaag is het geen vergadering. Maar niet getreurd want volgende week staan we weer paraat!

Technieken dag

Op de techniekendag wordt het nog eens allemaal gedaan zodat jullie de beste vuren kunnen maken opkamp. Misschien bouwen jullie wel een coole sjorring.

Suprise

Supriseeeeeeeeeeee!

Legervergadering

GEEF ACHT! Vandaag houden we een echte legervergadering! We leren sluipen, marcheren, vuur maken,een slaapplaats vinden… en nog veel meer! Kom zeker naar de gidsen als jij je legerdiploma wil! ( De uren van de vergaderingen kunnen afwijken. Hou dus je mail goed in het oog in verband met de uurregeling / verplaatsingen )

Techniekenvergadering

Sjorren, vuur maken, knopen leggen … vandaag leer je het allemaal op de technieken dag. Haal je innerlijkescouts maar naar boven dan vliegen we erin. ( De uren van de vergaderingen kunnen afwijken. Hou dus je mail goed in het oog in verband met de uurregeling / verplaatsingen )

Kempenkuren

Normaal gezien is het dit weekend Kempekuren.Dit zal waarschijnlijk niet op zijn normale manier doorgaan maar verdere informatie volgt nog. Misschiendoen we wel een coole daguitstap. Wie weet?

Freetquiz

Njom, njom, njom… Jullie intelligentie en eet vermogen zullen vandaag op de proef worden gesteld. Zoekmaar alvast een paar workouts op voor daarna!

Scroll to Top