Algemeen

t Praktisch Astridje

In het praktisch Astridje vind je het antwoord op al je praktische vragen over onze gidsen! je vind er alles over onze uniformen, het jaarthema, inschrijven, de leidingsploeg en meer. Een online versie van ‘t praktisch Astridje vind je hier: https://www.gidsenkoninginastrid.be/wp-content/uploads/Praktisch-Astridje-2022.pdf

In het Engels: https://www.gidsenkoninginastrid.be/wp-content/uploads/Praktisch-Astridje-Engels.pdf

Trooper

Trooper is iets nieuws. Via dit initiatief kan je onrechtstreeks onze gidsen steunen! Je kan door verschillende aankopen te doen op bijvoorbeeld Zalando, de gidsen sponseren. Elk extraatje is welkom! Elke vereniging heeft een andere Trooperpagina dus het is zeer belangrijk dat u weet hoe dit in zijn werk gaat. Daarom leggen we het hieronder even kort uit:

  1. Surf naar de Trooperpagina van gidsen Koningin Astrid. Klik hier om deze te openen.
  2. Op deze pagina staan verschillende links naar online webshops.
  3. Doordat u een webshop via bovenstaande link opent, weet deze shop welke vereniging u graag wilt steunen.
  4. Vervolgens doet de link het werk, en jij kan gewoon shoppen zoals je normaal shopt, zonder ook maar €1 extra uit te geven!
  5. Bij elke aankoop die u doet op een gekozen webshop, gaat er een percentje naar onze gidsen!

Bent u toch nog niet helemaal mee met dit nieuwe systeem, dan kan u hier klikken voor meer informatie.

Waardevolle spullen

We willen even jullie aandacht vestigen op het volgende: waardevolle spullen neem je beter niet mee naar de gidsen. Ze kunnen kapot of verloren gaan en dat willen we natuurlijk niet. Moest er toch iets kapot gaan, is dit niet door Scouts en Gidsen Vlaanderen verzekerd.

Als je toch iets van waardevolle spullen meeneemt zoals een gsm, neemt de leiding deze bij zich tot het einde van de vergadering. Op het einde van de vergadering krijg je ze natuurlijk terug.

Scroll to Top